Rólunk

Az Ön fogszabályozó rendelője Sopronban

Praxisom, ami fogszabályozásra specializálódott 1996 óta működik. Soproni fogszabályozó orvosként a fogsor hibáinak kíméletes és tartós korrekciójára specializálódtam. A modern technológia, a legújabb kezelési módszerek és a sokéves, fogszabályozásban szerzett tapasztalat biztosítja, hogy pácienseim mosolya ellenállhatatlan legyen.

Mert nem csak esztétikai okok szólnak a sorba rendezett, egyenletes fogak mellett. Az egyenes fogakat egyszerűbb tisztítani, ezért hosszabb ideig maradnak egészségesek. Az ép fogsor a jó és tiszta kiejtés előfeltétele is. Az optimálisan működő rágószervek biztosítják a táplálék lehető legjobb hasznosulását, és emellett védelmet nyújtanak mindenféle emésztési problémával szemben.

Röviden, egy esztétikailag és funkcionálisan is harmonikus fogsor magasabb életminőséget jelent fiataloknak és időseknek egyaránt.

Soproni fogszabályozó szakorvosként a legmodernebb fogszabályozó kezelések teljes skáláját kínálom Önnek minden típusú fogszabályozási hiba és állkapocsrendellenesség esetén.

A fogszabályozó eljárások során kíméletes módszereket és professzionális eszközöket, anyagokat használok. A kezelés középpontjában mindig a pácienseim állnak, akikkel közösen, együtt találjuk meg az élethelyzetükre szabott legjobb megoldást.