Az Invisalign 8 előnye

Bár a fogak kiegyenesítésének számos módja létezik, az Invisalign az egyetlen olyan átlátszó megoldás, amely nem tartalmaz bricketeket és drótokat. Az Invisalign segítségével gondtalanul dolgozhat, ehet és részt vehet a társasági életben! Mindezt a tökéletes mosoly fenntartása mellett. Az Invisalign számos előnnyel jár viselője számára, például kényelemmel és rugalmassággal. Az alábbiakban az Invisalign számos előnye közül 8-at ismertetünk.

Láthatatlan megjelenés

Az Invisalign tálcák láthatatlanok! Teljesen átlátszóak, így nem vonják el a figyelmet az arcodról vagy a mosolyodról. Ez egy különösen jó lehetőség a felnőttek, tinédzserek és fiatal felnőttek számára, akik a hagyományos fogszabályozó és drótok nélkül szeretnék élni az életüket.

Komfort

Az Invisalign fogszabályzók sima műanyagból készülnek, így az Invisalign sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos fém fogszabályozó. Az Invisalignnak nincsenek éles/kiálló élei vagy részei, és a fogszabályzók az Ön fogaihoz és szájához igazodnak!

Javított tisztaság

Az Invisalign fogszabályzók kivehetők – ha fogat szeretne mosni és fogselymet használni, egyszerűen vegye ki a fogszabályzót, mosson fogat, majd tegye vissza őket. Maguk a fogszabályzók is tisztíthatók! Ahhoz, hogy a törmelék ne rakódjon le, egyszerűen vegye ki a fogszabályzót, és öblítse vagy kefélje le őket fogkefével. A tiszta száj egészséges száj! Fontos, hogy fogai és ínye egészségesek legyenek a fogszabályozás során, hogy a kezelés végén a lehető legszebb mosolya legyen!

Időt takarít meg

Az Invisalign használatával kevesebb időt tölthet a fogszabályozó orvosnál vagy fogorvosnál, mivel átlagosan csak 6 hetente kell kontrollra járni. Más fogszabályozási lehetőségek sokkal több időt és több találkozót vesznek igénybe.

Biztonságos és eltávolítható

Gyermeke vagy tinédzsere sportol vagy zenekarban játszik? Az Invisalign kényelmesebb élményt nyújt a más fogszabályozási módszerek által okozott karcolások nélkül. Az Invisalign fogszabályzók kivehetők, így a fogmosás, az étkezés és a mindennapi élet sokkal kényelmesebb, mint más lehetőségek.

Egyen, amit szeretne

Az étkezés korlátozása az egyik legrosszabb aspektusa a fogszabályozásnak számos fogszabályozási lehetőséggel. Néhány kedvenc étele tiltott, ami tényleg tönkreteheti a különleges ünnepet. Bármi, ami túl kemény, rágós vagy ragacsos, az nem jó! Az Invisalign használatával ezek a dolgok nem jelentenek problémát. Kiveheti a fogszabályozót, és azt ehetsz, amit csak akarsz!

Jobb fogászati egészség

Az egyenes fogak jobbak az íny és a fogak egészségének szempontjából. A fogtömörség és a foghézagok megszüntetése megkönnyíti a fogak ápolását, és a jobb fogászati egészség jobb általános egészséghez vezet.

Gyönyörűen egyenes fogak

Az eredmények magukért beszélnek: Az Invisalign gyönyörűen egyenes fogakat és csodálatos mosolyt eredményez. Talán a legjobb ok az Invisalign használatára!

Most, hogy már ismeri az Invisalign előnyeit, beszéljen fogorvosával a fogszabályozásról, és kezdje meg az utat a tökéletes mosoly felé!